Sateenkaaren värit

colors.jpg

Kummitytön joululahjan suunnittelu alkaa olla valmis ja toteutustakin pitäis alkaa pikkuhiljaa käynnistelemään. Nyt pitäis vaan päättää, että mitä väriä laitetaan. Luulin jo että sain päätettyä, mutta kun tuo mieli tahtoo muuttua niin useasti. Ehkä tökkään summassa sormella ja katotaa mitä tulee.

Kuin hyvillä kantimilla teillä on jo lahja hankinnat? Itehän oon saanu hankittua tasan yhden lahjan tähän mennessä ja useampi ois vielä hankkimatta, onneksi kuitenkin mielessä on jo mitä ostaa, niin ei ehkä tarvi ressiä vetää.

 

Idea for my goddaughters Christmaspresent is ready, I just have start making it. I’ve got to decide what color it will be. I thought I made up my mind about it, but my mind changes so quickly. Maybe I just close my eyes and point my finger at one of the colors and decide that way.

How are your Christmaspresent purchases going? I’ve only got one present ready, luckily I already know what else to buy so I don’t have to stress about that.

5 thoughts on “Sateenkaaren värit

 • Reply Tittt December 9, 2011 at 4:04 pm

  Oi kun itsekin olisi jaksanut panostaa ja tehdä itse jotain ihanaa läheisille. Monta pakettia jo kaapissa papereissa, yksi postista tulossa ja yksi ajatuksissa odottaa vielä kaupan hyllyllä 🙂 Olen ylpeä etten jättänyt viimetippaan!

 • Reply Vierailija December 9, 2011 at 4:07 pm

  Moi naapuri 🙂
  Meillä pukki tilasi Ebaystä ja netin kautta eli paketteja odotellessa 😉 Surinosa on tullut. Paljon pikkujuttua puuttuu, mutta mielessä oon hahmotellu paketit ja niiden sisällöt. Silloin homma on jo puoliksi tehty. Pidä hatusta kiinni nyt…kun tuulee 😉 /JohananK

 • Reply Tasaraita, http://tasaraita.blogspot.com December 9, 2011 at 5:21 pm

  Heippa, Olen ostanut jo aika monta pakettia, lähinnä miehelleni, äidilleni ja siskolleni. Ne helpoimmat ihmiset! Jäljellä siskon kolme poikaa, siskon mies ja oma isä, sekä muille täydennyksiä. Mies saa sitten ottaa vastuun lasten paketeista :).

  Mies saa perinteisesti sukkia, neuleen ja pari kirjaa. Ehkäpä hankin vielä yhden kirjan ja vaatekaupan lahjakortin lisää, joita hän on selvästi toivonut.
  Oma isäni taitaa saada lahjakortin vaatekauppaan. Äippä saa korkeakiiltoisen punaisen radion ja valkoisen kalenterin. Jotain yhteispakettejakin taidan hankkia, esimerkiksi pumppupullon täyteen hyvää käsisaippuaa jonka pullon koristelen itse.
  Siskoni on Marimekkofani ja hänelle hankin Hyvässä seurassa sarjan patakintaan sekä räsymattosarjan eri värisiä servettipakkauksia, jotain muutakin hänelle pitäis vielä keksiä, mutta se ei ole kovin vaikeaa kun menen The Body Shopiin jonka tuotteita hän fanittaa myös… :).

  Siskon poikien lahjat hoituu aika helposti myös, koska toivovat rahaa. Silti ois kiva keksiä jotain pientä minkä saisi heti hypisteltäväksi. Edes joku rasia tai muu systeemi sille rahalle. Vaikkapa vanerirasioita koristeltuna sirkustyyliin esim korkeilla kolmioilla :).

  Mitä teet kummitytölle?

  t. Tasaraita

 • Reply Ne-Na December 9, 2011 at 5:33 pm

  Huh teillähän on lahjat hyvillä kantimilla. Onneks mulla ei oo monelle lahjoja ostettavana.

  Tittt, kunpa itekki osais olla jättämättä viime tippaan. Onneks on selvät sävelet.

  JohannaK, voi kuule, mää oon taas täälä pohjosessa, nii täällä ei paljo tuule, eikä päätä palele 😀 Ens viikolla sitten takas Vaasaan uhmaamaan tuulta.

  Tasaraita, jätin tahallani mainitsematta mitä teen 😀 ilkikurinen kun olen. Pistän sitten myöhemmin kuvaa lahjasta ja tekovaiheista. Mahdollisesti ennen joulua jo, jos ei toteutus veny liian pitkälle 😀

 • Reply Vierailija-tea December 10, 2011 at 12:24 pm

  Ei oo mitään hankittuna eikä vielä ideoitakaan. Apua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *