Joulumarkkinat

joulumarkkinat_040.jpg

joulumarkkinat_036.jpg

joulumarkkinat_003-horz.jpg

joulumarkkinat_045.jpg

joulumarkkinat_008.jpg

joulumarkkinat_037.jpg

Tänään pyörähettiin Stundarsin joulumarkkinoilla ihan ekaa kertaa. Tarjolla oli pääasiassa villasukkia, hilloja ja hunajaa, olkipukkeja sekä maalaisromanttista sisustukrääsää. Not my cup of tea. Mukaan ei lähtenyt muuta kun kaks karkkitankoa. Parasta markkinoissa oli miljöö, lampaat sekä miehen kanssa hengailu muualla kuin kotona. Mulla ei riittäny keskittyminen kuvien ottamiseen, räpsin yhden sieltä, toisen täältä.

Ei sitä joulumieltä oikeen löytynyt sieltä markkinoiltakaan. Sen sijaan illalla alas sataneet lumihiutaleet kohotti mieltä hieman.

 

Today we went to the Stundars Christmasmarket for the first time. There were mainly woolsocks, jams, honey, thatchedbucks and countryromantic stuff for sale. Not my cup of tea. I only bought two candycanes. The best part of the market was the milieu, sheep and hanging out with my husband outside of our home. I didn’t really concentrate on taking pictures, I only got few from here and there.

I didn’t really find my Christmas-spirit from the market after all, but the snowflakes falling down this evening cheered me up a bit.

5 thoughts on “Joulumarkkinat

 • Reply my2ndhandlife November 28, 2011 at 6:19 pm

  Meillä meni Stundarsit ihan ohi, sen siitä saa kun ei lue paikallislehtiä. Tai ainakaan maksua vastaan tilaa niitä. Tunnelman takia olis voinu käydä, ja yleensä jotain hyvää syötävää sieltä on löytynyt. Mutta ne ovikranssit yms, juu ei 🙂

 • Reply Vierailija November 29, 2011 at 9:48 am

  Hei!
  Sulla oli joskus sellaisen paperisen (joulu)tähden taitteluohje sun blogissa? Voisitko postata sen uudelleen, en löydä! Kiitos tuhannesi!
  Miami

 • Reply Ne-Na November 29, 2011 at 2:39 pm

  my2ndhandlife: No määki oikeestaa vähä vahingossa huomasin että ne on sunnuntaina 😀 Että ohi oisivat muuten kyllä menny.

  Miami: Tässäpä tähtien ohje  🙂

 • Reply tasaraita.blogspot.com November 29, 2011 at 2:40 pm

  Me ei olla saatu vielä lunta, ei edes muutamaa hiutaletta! Joulumieltä ei ole nimeksikään, enkä ole avannut edes joulublogiani tälle vuodelle. Sen mitä joulustani tulee, avaan päivittäisessä blogissa.
  Tämä joulufiiliksen puuttuminen tuntuu ihan oudolta, sillä yleensä olen tässä vaiheessa jo ihan fiiliksissä, laittanut kotiin jonkin verran joulua ja kierrellyt ostelemassa joululahjoja. Tänä vuonna minusta tuntuu, että piipahdan kerran Ideaparkissa ja tilaan muuta kuin maalaisromanttista sälää verkkokaupoista kautta maailman :).
  Nimim. yksi joka ihmettelee miksi sitä maalaisromanttista on joka paikka täynnä

 • Reply annelivia December 7, 2011 at 12:18 pm

  Kaunista silti, mutta eipä sitä joulumieltä pakottamalla tietenkään mistään saa. Itse nautin näistä markkinoista, joskus ostan jotain mutta usein vain katselen ja tunnustelen tavaroita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *