Jouluko jo?

asetelma_006.jpg

Joko te ootte päässy joulufiiliksiin? Mulla tökkii ja pahasti. Ideoita ois, mutta toteutus ontuu ja kiinnostuskin sitä myöten. Jospa huomiset joulumarkkinat tois vähä fiilistä. Sen jälkeen turvaudun glögiin ja joululauluihin.

Do you have your Christmas-spirit up already? Mine is totally down. I have some ideas but the execution is missing and so is my intrest. Maybe the Christmas market tomorrow will get me into the mood. After that I’ll find help from glogg and Christmas carols.

2 thoughts on “Jouluko jo?

  • Reply Laura / www.kahdensuora.blogspot.com November 26, 2011 at 8:02 pm

    No ei ole täälläkään joulufiilistä. Eikä tarvi ollakaan. Mulle riittää sellainen viikon setti 🙂 Glögiä ja torttuja olen kyllä jo vetänyt.
    Huomenna pyörähdän silti joulumyyjäisissä, jos löytäis lahjoja…
    Herttanen kuva.

  • Reply Ne-Na November 26, 2011 at 8:28 pm

    Laura: Mää oon yleensä niin jouluihmnen että jo liianki aikasessa alan laittamaan ja suunnittelemaan. Nyt vaan ei kyllä oo löytyny oikee inspistä, mutta kyllä se sieltä jossain vaiheessa puskee läpi. On tääläki muutamat tortut vääneetty, mutta ei niistä pelkästään päässy fiilikseen 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *