Puhutaanko tunteista

Tiedättekö sen tunteen, kun löydätte jotain mitä olette kauan etsineet ja vieläpä sopuhintaan. Kotona sitten mielessä pyöritellessä ja kääntäessä, ette kuitenkaan saa sovitettua ihanuutta mitenkään mihinkään ja joudutte luopumaan sen ostosta. Tuttua?

Nyt olisi iso varasto poikaa. Tai voisihan sitä vaikka luopua sohvasta, eteisen kaapista tai ruokapöydästä, ehkä jopa sängystä. Mutta missäs sitä sitten ottais rennosti, jättäis takkinsa tai söisi eväänsä, niin ja nukkuis? Parempi kai vaan unohtaa kyseinen ihanuus, tai ehkäpä uusi isompi asunto olis vastaus.

 

Do you know the feeling when you find something you have been looking for so long and it’s even for a reasonable price? You twist and twirl it on your mind, but no matter how hard you try you just can’t make it fit anywhere in your home and you have to give up the idea of buying it. Sounds familiar?

I could use a huge storage at the moment. Or I could give up the couch, the wardrope on the hall, the kitchen table or even if our bed. But then where would you relax, leave your coat, eat or sleep? It’s better just forget this lovely thing or maybe a new bigger apartment would be my answer.

One thought on “Puhutaanko tunteista

  • Reply Minttuli November 19, 2011 at 11:00 am

    Tiedän tunteen niin hyvin! Itsekin olen jättänyt monta kivaa “löytöä” ostamatta vaan sen vuoksi, että ei olis ollut oikein tunkea niitä johonkin nurkkaan. Siksi olenkin superonnellinen, kun tällä viikolla varmistui että pääsen muuttamaan tästä yksiöstä melkein puolet suurempaan kaksioon lähiaikoina 😀 kohtalotovereita siis on. Kivaa viikonloppua!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *