Kade

tumblr_lrv8ncjmqe1qegdk8.jpg

Näin äsken unta, että huusin ebaysta täydellisen alkuperäisen Eamesin DSW tuolin. Eiku, eihän se ollu unta, en mää nukkunu, totta se oli. Ainut vaan ettei se tuoli ollu mulle, vaan äitille. Saan kuulemma istua siinä aina kun käyn. Lohduttavaa, NOT!

I just had a dream where I bought the perfect original Eames DSW chair from ebay. Wait it wasn’t a dream, I was awake. The only thing is that the chair isn’t for me, it’s for my mom. She said that I can sit on it when I visit her. Very comforting, NOT!

picture

8 thoughts on “Kade

 • Reply Moderni Herrasmies November 15, 2011 at 2:10 pm

  Kuinka paljon tuli tuo tuoli maksamaan suomeen lähetettynä?

 • Reply Ne-Na November 15, 2011 at 3:18 pm

  Moderni Herrasmies: 141€ 😀 postikulut teki tuosta 20€. Tuoli lähti tosi halvalla.

 • Reply Minttuli November 15, 2011 at 5:14 pm

  Miten voit olla varma, että se tuoli oli aito? Ebayssahan on paljon “reproduct” tuotteita, juurikin tuosta samaisesta tuolista. Varmasti nekin ihan hyviä, vaan eivät ole alkuperäisiä.
  Olen lukenut blogiasi jonkun aikaa, tämä on ensimmäinen kerta kun kommentoin mitään. Pidän kuvistasi ja muutenkin tyylistäsi, Kiitos kauniista kuvista!!

 • Reply Ne-Na November 15, 2011 at 5:22 pm

  Minttuli: Tuo oli siis alkuperäinen Herman Millerin lasikuitumalli, ei todellakaan kopio. Kiva että tykkäät blogista. Ja saa tänne useamminkin kommentoida.

 • Reply LeenaL November 16, 2011 at 5:07 am

  MIten ebaysta tilaaminen toimii?

 • Reply Minttuli November 16, 2011 at 11:14 am

  Hienon löydön olet sitten tehnyt! Voisin nähdä kyseisen tuolin myös omassa kodissani 🙂

 • Reply Ne-Na November 16, 2011 at 10:37 pm

  LeenaL: Siellä on oikeastaan kaks vaihtoehtoa. Tuotteet voi siis olla huudettavana, eli voit laittaa maksimi hinnan mitä oot tuotteesta valmis maksamaan ja se sitten automaattisesti huutaa muut ulos siihen asti kunnes sun katto tulee vastaan. Tai sitte voit odotella aina viime sekunneille ja syöttää tarjouksen ite. Toinen vaihtoehto sitten on ne “buy it now” tuotteet eli klikkaat vaan ks nappulasta ostoksen itelles. Kannattaa ehdottomasti hankkia Paypal tili, koska se on niin kätevä ja melkeenpä kaikki ebayn myyjät vaativatki maksun sen kautta.

  Minttuli: Todellinen löytö se kyllä oli. Tai no siis onneahan siinä oli mukana, kun sen huutamalla sai itelle noinkin halvalla. Mäki haaveilen itelle, tai siis miehelle, työtuoliksi alkuperäistä DSW:tä. Meillähän on Vitran uustuotannot keittiöntuoleina ja ne on niin hyvät istua, kulutan yhtä parhaillani 🙂

 • Reply Ne-Na November 16, 2011 at 10:38 pm

  Minttuli: Niin siis meillä on DSR:t keittiöntuoleina. Kirjotan vähä epäselvästi taas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *