Juttuhan menee näin

Toinen kattausjuttu jäi nyt sitten laittamatta. Sänky voitti, kun vietin lauantai päivän migreenissä, eikä paljon huvittanut lähteä järjesteleen juttuja ja kuvaamaan. Suunnittelen kuitenkin hoitavani tuon homman vielä joku viikonloppu, koska siitä saa inspiraatiota vaikka joulukattaukseen.

Ja toinen juttu. Nyt sen sanon, minä olin oikeessa. Ikinä en enää näe mun läppäriäni. Sinne meni, eikä ees hyvästejä jättäny. Kiitos maahantuoja siis sen kadottamisesta ja iso kiitos iskälle uuden sponsoroinnista. Bloggaaminen jatkukoon tästä lähtien siis normaali rytmissä. Hip hip hurraa!

Koska viimes käytiin äitin keittiön suunnittelua läpi, nii seuraavaks laitetaa vanha postaus, jossa kerrotaan mitä me tehtiin tänne meidän keittiöön ku muutettiin.

 

I was supposed to do another setting on saturday but I couldn’t  do it because I had horrible migraine. I will do the setting later, because I think you can get some tips of it  for your christmas setting.

And the other thing. My laptop is lost. It was sent to importer for fixing and now it’s gone. Luckily my dad sponsored me a new one. Hooray!

Because at the last post I told you about my mom’s kitchen renovation, the next post is old one, which tells you what we did for our kitchen when we moved to our apartment.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *