Selvä homma

moms_kitchen.jpg

Äitin keittiössä alkaa olla selvät sävelet. Keittiönkalusteet ja kodinkoneet (liettä lukuunottamatta) on tilattu Ikeasta. Valkoinen kivitaso, hana ja allas on vielä ostamatta. Lattiamatksua ei oo vielä päätetty, mutta jotain vaaleeta se tulee olemaan kautta asunnon. Vetimet on Pislan ja jakkara Tolixin. Laitan sitten joskus valmiista kohteesta kuvia, ehkä jopa matkankin varrelta, mutta nyt joudutte “nauttimaan” häitäisesti räpelletystä inspiskartasta.

Everything starts to be ready for my moms kitchen. Kitchen capinets and appliances, (except the cooktop) is ordered from Ikea. We still have to get white stone countertop, tap and sink. We haven’t still decided the material of the floors but it will be light coloured. Handels are from Pisla and stool is from Tolix. I’ll post some pictures when it’s ready. Now you must settle with my lousy ideamap.

2 thoughts on “Selvä homma

  • Reply Tuupu November 13, 2011 at 3:24 pm

    Ihanalta näyttää :)…kovasti on odotusta ilmassa!

  • Reply Vierailija November 14, 2011 at 10:24 am

    Näyttää hyvältä. Pitääpä itsekin harkita noita Pislan vetimiä, meille oli tarkoitus tulla (edelleen, nytkin on) niitä Ikean oven taakse kiinnitettäviä mutta ne taipuilee. :/ Olen aina haaveillut vaaleasta lattiasta, nyt on vaalea ja totesin, ettei tule koskaan enää. Kaikki pöly ja lika näkyy, joka päivä pitäisi siivota että olisi siistiä. Me ollaan liian sottapyttyjä, ei jaksa koko ajan heilua mopin kanssa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *