This is not a party

party_053.jpg

party_027-horz.jpg

nauhat_004.jpg

party_043.jpg

party_040-horz.jpg

Lilyn ruokaviikon kunniaksi lupasin vähän sivuta aihetta ja tehdä muutaman kattaus aiheisen jutun. Mää oon juhlien suunnittelun kanssa aina tosi tarkka, aloitan hyvissä ajoin ja viilaan pilkkua viimeseen asti. Nyt sitten piti repiä kattaukseen ideaa suht äkkiä. Kiukkuhan siitä tuli, kun ei kaupoista tahtonut löytyä tarvittavia materiaaleja, eikä aikaa nettitilauksiin ollu. En oikeestaan nyt tiiä mitä tästä kattauksesta pitäis kertoisi, koska tää on nyt tämmönen tekemällä tehty, eikä taustalla ollut mitään teemaa tms. Mutta toivon, että teistä nyt jokunen saa tästä ideoita omien juhlien järjestämiseen. Ite aioin ainakin johonkin juhliin tehdä tuollaisen “kangasrepaleviirin”. Oli terapeuttista repiä kangaspaloja ja näyttäähän se kivalta. Jos meille ois jouluksi tulossa punaista, niin jättäisin sen näkösälle johonkin, vaikka ikkunaan “verhoksi”.

It is foodweek in Lily and I promised to introduce couple of setting ideas here in my blog. Usually when I’m planning parties I’m very strict and I use lots of time for planning, but now I didn’t have much of it. I was very annoyed because I couldn’t find proper materials from the local shops and didn’t have enough time to order them from the internet. After all the setting came out pretty good and I hope that you find some ideas to use when you’re planning your own party.

15 thoughts on “This is not a party

 • Reply minja November 9, 2011 at 10:16 pm

  tuo pallurakasa näyttää yhtäaikaa tosi viehtovalta ja ällön sokeriselta, what is it!? 😀
  ihanan näköistä kaiken kaikkiaan.

 • Reply bubble November 10, 2011 at 9:49 am

  Ei  millään arvaisi, ettei ole “viimeisen päälle suunniteltu” – näyttää hyvältä!!

 • Reply Vierailija November 10, 2011 at 10:23 am

  Ai nuo oli lakuja? Hauskasti nekin esillä 🙂

 • Reply Noomi November 10, 2011 at 7:23 pm

  Mistähän mahdoit tilata nuo mustavalkoiset pillit? Kiitos, jos viitsit vinkata! 🙂

 • Reply Tasaraita Hipsukka http://tasaraita.blogspot.com November 10, 2011 at 8:26 pm

  Nami, mä tulisin innokkaana sun kattauspöytään maistelemaan herkkuja!! Luulisin että oot miettinyt tätä pitkään ja hartaasti, niin herkullinen!
  Mistä tekaisit tuon “lumilinnan”? Onko ne tuulihattuja ja kinuskia vai mitä ihanuuksia? 🙂

  Pilleistä joku kyseli, itse olen tilannut http://www.gaudetekids.com/shop/ osoitteesta niitä.

 • Reply Ne-Na November 10, 2011 at 8:38 pm

  Minja: Pallurat on siis tuulihattuja, eikä edes kovinkaan ällö makeita 🙂

  bubble: Hyvä ettei näytä pikaisesti tekaistulta. Joillekinhan kyllä viikko on ihan tarpeeksi aikaa miettiä, mutta itellä meinaa mennä pidempään. Varsinkin kun ei asu missää big cityssä jossa on melkein kaikkea mahdollista matskua tarjolla.

  Vieralija: Lakujahan ne 🙂

  Noomi: Pillit on tilattu etsystä. En nyt tähän hätään pysty kertomaan myyjän nimeä koska oon hukannu etsyn salasanani 😀 Mutta löytyy varmasti useampikin myyjä jos haet esim. paper straw haulla.

  Hipsukka: Tuulihattujahan ne. Tuolla “kakulla” on joku oikea nimikin, mutta en sitä muista, nähnyt oon vaan jossain äitin kakkukirjassa pienenä 😀 Ja ihan sulalla sokerilla on toisiinsa kiinni laitettu.

 • Reply Vierailija November 11, 2011 at 6:17 pm

  Upea ja inspiroiva blogisi on mennyt vähän pilalle, kun nykyään tuossa tekstien ja kuvien päällä leijuu mainoksia… Peittää ikävästi alleen sen oleellisimman.

  – Iitu

 • Reply Ne-Na November 11, 2011 at 6:55 pm

  Iitu: Ei mulle näy mitään mainoksia? Mitä tarkoitat? Tyhmää jos siinä jotakin “kelluu”…

 • Reply Tuupu November 13, 2011 at 3:27 pm

  Iitu: ei mullakaan kyllä leiju mitään mainoksia kuvien ja tekstien päällä….hmm..mistähän ne sit sulle tulee.
  Jossain muilla sivustoilla oon kyllä törmänny samankaltaiseen ilmiöönja se on kyllä todella ärsyttävää!! 

  Toivottavasti se ärsytys poistuu…

 • Reply Nanainen November 21, 2011 at 9:02 pm

  I ? SUN RIEPALEET!!!

 • Reply Vierailija November 25, 2011 at 12:15 pm

  Mielettömän ihania nämä sun kattaukset!! Oletko koskaan käyttänyt/tuunannut kertakäyttöastioita? Vieraita kun on tulossa enemmän kuin meidän astiastot kestävät, joten olen koittanut epätoivoisesti etsiä hienoja kertakäyttölautasia ja mukeja, mutta tuntuu toivottomalta… vinkkejä otetaan vastaan 🙂

 • Reply Ne-Na November 25, 2011 at 1:50 pm

  Nanainen: 🙂

  Vierailija: Kiitos kehuista. Kertiksiä ei oo pahemmin tullu käytettyä eikä siis tuunailtuakaan. Ainoastaan meidän häissä tarjottiin iltapala kertiksiltä ja tilasin silloin vaan mustat lautasetn ja aterimet Pinjata nettikaupasta. Myös puiset kertiksen on hienoja ja niitä löytyypi vaikka Ekolosta. Netistä kannattaa vaikka googletella mitä kaikkea löytyy ja sitte ihan kauppoja kiertämällä. Joskus joku sanoi että Etolalla ois kivoja kertiksia ja myös netissä oon törmänny että Pinosta saa tosi hienoja puisia kertiksia, tai on ainakin saanu. Riippuen toki missä päin asut. Mutta jospa noista ny ois jotai hyötyä 🙂 Yks vaihtoehto on toki kerätä tutuilta ja sukulaisilta lainaan astioita ja yhdistellä niitä, mää toimin näin kummitytön synttäreillä ja hyvältä näytti. Tsemppiä juhlien suunnitteluun.

 • Reply Tonja November 27, 2011 at 6:56 pm

  Heippa,

  mistä olet hankkinut noita mustia lahjapusseja?

 • Reply Ne-Na November 27, 2011 at 7:01 pm

  Tonja: Ne on ihan Tiimarin valikoimaa.

 • Reply Vierailija November 30, 2011 at 5:08 pm

  Kiitos vinkeistä!

  t. edellinen vierailija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *