Vanhat

Ajattelin että postaisin välillä vanhan blogin puolelta muutamia suosituimpia juttuja tänne. Lilyn myötä on uusia lukijoita tullut sen verran, ettei kaikki varmastikaan ole vanhan blogin arkistoja tutkinut ollenkaan. Vanhoista lukijoista osa on jutut nähnytkin, joten teille sitten muistinvirkistykseksi (tai jättäkää lukematta).

Ja jos jollain ois jotain muuta juttu toivetta niin pistäkää tulemaan, siis kokonaan uutta tai vanhaa nostettua. Ens viikolla kun vietetään Lilyn ruokaviikkoa, niin täältä löytyy kattausjuttuja pariinkin otteeseen. Mennään siis vähän asian vierestä, niinku aina. Seuraavassa vähän samoilla linjoilla.

 

I’ll be posting some of the most popular posts from my old blog here. This is specially for the new readers who came along when I moved here to Lily, I guess you haven’t read these before. Thease are also little reminders for the old readers.

:) If anyone has a favorite story you would want to see here again or idea for something you would like me to do, just give me a shout! Next week here in Lily will be foodweek so I’ll have something on that topic coming.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *