Sarjassamme turhat päivitykset vol. 5

Ärsytyksen ja raivon jälkeen tulee aina itku. Nyt ollaan siinä pisteessä. Valitan tästä samasta aiheesta jo ties monennen kerran, mutta sama se, älkööt lukeko ketä ärsyttää. Mun kone on nyt ollut kohta kuukauden huollossa, eikä siitä oo kuulunu mitään. Hommat alkaa kerääntyä ikävästi, kun niitä ei ole mahdollisuutta purkaa tänne. Ressaa niin niin niin paljo että tekis mieli kirota ja huutaa isoon ääneen, ***kele! Vaan ku oon mielessäni raivonnu tätä kone asiaa niin kauan, niin nyt sitte oon alkanu vaan itkemään ressiä ulos. Great! Mää luulen etten ehkä ikinä tuu saamaan sitä konetta takas, niin pitäiskö vaan repasta ja ostaa uus? Oon hyvin turhautunut.

Tears come every time after irritation and rage. I’m complaining about this same thing once more but I don’t care, don’t read it if you get annoyed. My computer has been maintain for a month now and I haven’t heard anything about it. It makes me stress so much that I just wan’t scream out loud!! I’ve been raging this in my mind for so long now that I’ve just started to cry it out. Great! I think I won’t see my computer ever again, maybe I should just buy a new one? I’m frustrated!

4 thoughts on “Sarjassamme turhat päivitykset vol. 5

 • Reply maiju 2nd hand life November 3, 2011 at 1:56 pm

  Ei mun mielestä ole yhtään liioiteltua turhaantua, jos läppärin korjaus kestää yli kuukauden! Korjausjutut kestää aina, mutta jos kyseessä on sellainen asia, jota periaatteessa tarvitsee joka päivä, niin ottaahan se kupoliin! Sitä ei vaan nykyihminen (varsinkaan bloggaaja) pätjää ilman säännöllistä datailua. Saisitko jostain jonkun lainakoneen? Tsemiä kummiskin…

  maiju | http://thesecondlifeofmine.blogspot.com/

 • Reply maiju 2nd hand life November 3, 2011 at 1:58 pm

  “pätjää” – mulla on vissiin ärrä-vika cyberspacessa :P, “pärjää” piti sanomani 🙂

 • Reply uusi lukija November 3, 2011 at 2:43 pm

  Mulla oli läppäri vuosi sitten liki 3kk huollossa, kun kovalevy pamahti ja siinä ehdittiin sitten kiistellä takuusta ja tyyppiviastakin jonkin hetken. Ärsyttävintä koko sotkussa oli kuitenkin se, että kovalevyni sisältö katosi bittiavaruuteen vaikka se oli huollossa sen 2,5kk eikä siitä saatu mitään pelastettua 🙁 Joten tsemppiä, itse ostaisin uuden heti backupiksi jos vain opiskelijabudjetti antaisi myöden niin voisin nakata tämän rakkineen ikkunasta ulos heti kun se brakaa seuraavan kerran.

 • Reply Vierailija November 5, 2011 at 8:12 pm

  Hei sun kuvia jaellaan ilman krediittejä olivian nettisivuilla Paras aika vuodesta-blogissa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *