Sävyjä

colorinspirationboard.jpg

Äiti osti oman asunnon, mulle lankes suunnittelijan osa, melkein vapaat kädet. Asunto on remontoitavat lattiasta kattoon täysin. Valkosta, valkosta, valkosta, harmaata, puuta, mutaa ja mustaa. Aika tuttu väripaletti. Suuntana pitkälti tyylien sekamelska, (toivottavasti) tyylikkäästi toteutettuna. Ei muuta ku keittiötä tilaamaan ja lattia kaupolle, heti ku selviän tästä räkätaudista.

My mom bought her own apartment and gave me almost free hands with the design. It has to be renovated completely. White, white, white, grey, wood, mud and black. The color palett is quite familiar. It will be a mess with style. I have to order the kitchen and buy the floors when my flu gets better.

pictures:

1. That kind of woman

2. Scandinavian retreat

3. Riazzoli

4. Desire to inspire

5. Helt Enkelt- Anna-Malin

One thought on “Sävyjä

  • Reply Anniina October 31, 2011 at 3:08 pm

    Uuu mitä epävärisiä värejä! Iiihania. Kunpa pääsisimme näkemään projektista ja lopputuloksesta lisääkin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *