Huvinsa kullakin

naperrysta_016.jpg

naperrysta_007.jpg

naperrysta_010-horz.jpg

naperrysta_020.jpg

Näpertelyä. Kuka nyt ei haluais vastaanottaa kaunista kirjettä, saatika lähettää sellaista? Vähä nauhaa ja muuta hörstettä, nii tulee kerralla parempi. Pieni paketti sisältää jotain, jota vilautan täällä blogissakin myöhemmin tällä viikolla. Toivottavasti vastaanottaja ei ehdi kurkkimaan tänne ennen paketin kotiutumista. Tuo pilkullinen kirjekuori on muuten itse taiteltu sydämen mallisesta paperista. Ohjeet löytyy täältä, jos joku kokee tarvetta lähetellä rakkauskirjeitä sydämessä.

Tinkering. Who wouldn’t want to receive a beautiful letter or even better, send one. Some lace and other decorations makes it even better. This little package contains something I will show in my blog later on this week. I hope the person getting it won’t be reading this before it arrives. I made that dotted envelope from heart-shaped paper. If someone feels like sending out some loveletters in a heart, you can find instructions from here

One thought on “Huvinsa kullakin

  • Reply Vierailija September 21, 2011 at 8:09 pm

    Saatoin ehkä eilen tämän täältä jo bongata, tänään tuli postissa 😉 KIITOS!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *