Meilläkin on lapsi

penni_006.jpg

Se pitää pukea kurakeleillä ulos mentäessä. Ja vaikka sen pukee, niin silti se on monesti litimärkä. Se rakastaa juosta märässä heinikossa ja vesilammikoiden läpi, niin että vesi roiskuu. Sen Tina Turner-pehko lässähtää sateessa, mutta se tekee siitä vaan hellyttävämmän näköisen. Se on meidän mahti Jambo, siis Penni.

Our baby. You have to dress it up when you go outside and even that you do it, it most likely will be soaking wet. It loves to run into puddels and in wet grass and to make a spalsh. It’s Tina Turner-hair slumps when wet but that makes it even more adorable. It is our mighty Jambo aka Penni.

3 thoughts on “Meilläkin on lapsi

 • Reply mauku September 14, 2011 at 4:08 pm

  Thihii on siinä karvaa kerrakseen! 🙂

 • Reply VierailijaTerhi September 18, 2011 at 7:13 pm

  Meillekkin on tulossa vähän vastaavanlainen karvakaveri parin viikon päästä! Oletko ollut tyytyväinen tuohon kurapukuun? On joku vastaavanlainen harkinnassa.
  Terhi

 • Reply Ne-Na September 19, 2011 at 10:32 am

  Terhi: Ehdottomasti kannattaa hankkia kurapuku. Tuo Pennin puku on jo varmaan 5vuotta vanha ja siitä alkaa saumat repeillä, mutta muuten kyllä toimii. Pitäis melkeenpä käydä itsekin katsastamassa uutta pukua. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *