3 viikon vierailu

hikesaku_004-horz.jpg

hike__saku_026.jpg

hike__saku_046-horz.jpg

hike__saku_043-horz.jpg

hike__saku_020.jpg

hike__saku_039-horz.jpg

Ystäviä on hyvä olla olemassa. Varsinkin silloin, kun ne pelastaa asumisongelmilta. Punkkaan siis väliaikaisesti ystävieni H&S:n lukaalissa, sillä aikaa kun pojat viettelee lomiaan muualla. Voittaa hotellin tai koulun asuntolan mennen tullen ja palatessa.  

It’s good to have friends, specially when they save you from being homeless. I’m now crashing at my friends H&S’s house while they are on a vacation. Way much better than any hotel or schools dorm.

4 thoughts on “3 viikon vierailu

 • Reply Suz August 16, 2011 at 7:00 pm

  Lucky you! Itse tässä epätoivoisesti yritän etsiä vuokra-asuntoa edelleen kolmen kuukauden jälkeen… Miten siitä etsimisestä ja sen saamisesta on tullut yhtäkkiä niin vaikeaa?? Uskomatonta… 🙂

 • Reply Hosuli August 16, 2011 at 8:40 pm

  Oi, onpas kyllä tyylikästä. Ihana lattia, ja varsinkin makuuhuone pehmeine mattoineen näyttää houkuttelevalta. Saimme viime jouluna lahjaksi tuon samaisen kellon, joka on kyllä simppeliydessään aika kiva. Ensi jouluksi olen jo toivonut laadukasta karvamattoa juuri harmaana. Kiitti lisäinspiksestä!

 • Reply Vierailija-Maija August 24, 2011 at 11:26 pm

  Onpa hieno valaisin keittiössä! Tiedätkö mistä se on?

 • Reply Saku September 15, 2011 at 2:46 pm

  Lamppu hankittiin osoitteesta http://www.lamppukauppa.fi. Suosittelen kyseistä verkkokauppaa. Toinen hyvä on eurovalaisin.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *