Onko teillä ollut ikävä

3906038_wcxj5frw_c.jpg

…edes vähän? Mun täytyis kai kloonata itteni, jotta ehtisin joka paikkaan missä pitäis just nyt olla. Poden huonoa omaatuntoa blogin ja teidän laiminlyönnistä. Juttuja kyllä olis varastossa, mutta mistä aikaa? Tarvitaan pari tuntia lisää vuorokauteen.

Have you missed me? I’m so busy right now, and I’m sorry for failing my blog and you guys. There should be few more hours in a day.

 

kuva

5 thoughts on “Onko teillä ollut ikävä

 • Reply Kati Toivanen August 10, 2011 at 10:07 am

  Ikävöity on! Kerro pian asuntokuulumisia.

 • Reply backyardbambie August 10, 2011 at 11:15 am

  Siirrä kelloa vähän taaksepäin! 😉

  Juttujasi kaivataan!

 • Reply Ne-Na August 10, 2011 at 11:50 am

  Kati: Minäkin oon ikävöiny tänne. Asuntokuulumisia, niitäpä ei paljoa ole. Kodittomana mennään siis edelleen. Seuraavaksi kai pankkiin vie tie.

  backyardbambie: Se kun toimiskin. Voishan sitä aina herätä tunnin aiemmin ja valvoa myöhempään, mutta se taitas kostautua, kun nytkin jää unet liian lyhyiksi. Yritän päästä mahd pian kirjoitteleen juttua synttäreistä, häistä ja  kotoa ja muualtakin 🙂

 • Reply Karoliina/MoodSwing August 12, 2011 at 1:40 pm

  Voih! Niin tuttu tunne täälläkin. Oma blogi ollut tauolla aivan liian pitkään. Paineet on kovat, samoin yritys löytää jostain lisätunteja. Mistä??! Toiv. kaikki lukijat eivät ole kaikonneet, mietin minä.
  Mutta don’t you worry, me täällä ainakin innolla odotellaan sun postauksia emmekä ole unohtaneet! 🙂

 • Reply Vierailija August 14, 2011 at 7:09 pm

  Ikävä on ollut;) Itsekkin tarvisin nyt vuorokauteen lisää tunteja kun muutto lähenee ja tarvisi tehdä kaikkea ja kaikenlaista ennen sitä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *