Huh huh

Pyöritän kotona huonekaluja ees taas. Odottakaas vaan, pian näätte!

I’m doing some changes in our home. Just wait and see!

3 thoughts on “Huh huh

  • Reply Jo August 2, 2011 at 9:55 pm

    näytänäytänäytänäytänäytänäytä!!

  • Reply turkkulaine August 3, 2011 at 9:55 am

    Moi! Kysyn nyt varmuuden vuoksi vielä tässä, jos et huomaa edellisten postausten kommentteja, että mistä toi sun olohuoneen mustavalkoinen iso tekstitaulu on? Tuntuu, että niitä näkyy nyt joka paikassa ja haluun kans! 🙂

  • Reply Ne-Na August 3, 2011 at 12:43 pm

    turkkulaine: Kommenttisi oli tosiaan kadonnu silmistäni 🙂 Hyvä että aukasit suus uuestaa. Toi mun juliste on Moderna museetista Tukholmasta ja niitä saa vaan sieltä. Samantyylisiä julisteita löytyy kyllä netistä paljonki. En nyt osaa suorilta sanoa mitään linkkejä, muuta ku Therese Sennerholtin nettikauppa kannattaa googlettaa ja sitte käy tsekkaamassa RTIF:n linkkilista. Toivottavasti löydät etsimäsi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.