Tahtoneet

hanne__jokke_shoes.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=9ZEURntrQOg&feature=related

Lauantaina kävin kuvaamassa aivan ihastuttavan mahtavia häitä. Olihan se jännää, koska en mikää oikea kuvaaja ole. Näyttelen teille myöhemmin lisää materiaalia kekkereistä. Eilinen päivä meni untenmailla, joten kuvien muokkaaminen vähän kestää.

At Saturday I was shooting very lovely and stunning wedding.  It was exciting because I’m not a real photographer. I’ll show you more pictures later. Yesterday I slept the whole day, so I  haven’t had time to edit the photos.

2 thoughts on “Tahtoneet

  • Reply Anna E July 25, 2011 at 8:00 pm

    Sinun kuvaustaidot tietäen kuvat on varmasti ihan mielettömiä! Onnellinen pari kun sai sut kuvaajakseen! <3

  • Reply kaisu July 26, 2011 at 3:30 pm

    mä NIIIN pöllin ton idean. 😀 hauskahauskahauska!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *