Ihan ite hienosti käytin saksia

kutsut_047.jpg

kutsut_029-horz.jpg

kutsut_031-horz-vert.jpg

kutsut_053-horz.jpg

kutsut_058.jpg

Päätin pikku rinsessan synttäreille paskarrella kutsut ja kirjekuoretki. Aina pitää olla kutsut, vaikka nykyaikana vähemmällä pääsis, ku lähettelis tiedot etiäpäin vaikka FB:n kautta. Mää en arvosta semmosta juurikaan, varsinkaan tällaisten juhlien kohdalla. Kukin toki tavallaan. Kyllä minäki meidän tuparikutsut laiton FB:n kautta, että kröhm 😉

 

I decided to make invitations and envelopes myself for little princess’ birthday. There should always be real invitations even though it could be easier just invite people in Facebook. I don’t appreciate that much specially when it is about parties like this. Although I did send invitations to our housewarming-party in Facebook, krhm 😉

3 thoughts on “Ihan ite hienosti käytin saksia

  • Reply Choco July 23, 2011 at 5:27 pm

    Vau, hienot! Kiva idea 🙂

  • Reply kottarainen July 23, 2011 at 6:40 pm

    Voi miten kauniit! Juuri tässä itse yritän haalia pikkuhiljaa syyskuun yksivuotispäiviä varten ideoita ja tämä jäi kyllä korvan taakse.

  • Reply aniiri July 26, 2011 at 9:28 am
    Aivan makeet! Vautsi vau Nena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *