Pihkassa puuhun

wood_016.jpg

wood_019-horz.jpg

Kummasti alkaa kirpputori käynneiltä kertyä mukaan kaikennäköista pientä puu tavaraa. En vielä oo ihan varma onko tämän hetken kuumin trendi puu, mun juttu. Joku päivä jos tuntuu siltä, niin voin kai sutia maalit pintaan. Voi kyllä olla, että se noin pienissä jutuissa menee noinkin. Vähän hiomapaperia noille sais näyttää muuten.

Nowadays I have started to carry home some small wooden things from flea market. I’m not sure if this wood-trend is for me. I guess if someday I feel like it, I can cover them with paint. It could be that it will be like that with the small things. I think I should sand them before use anyway.

One thought on “Pihkassa puuhun

  • Reply Vierailija July 20, 2011 at 6:12 pm

    Kyllä puu näyttäis olevan aika in pikkuhiljaa…Varsinkin amerikkalaisissa blogeissa ja myös ruotsissa näkyy. Mä rakastan puujuttuja ja niitä alkaa oleen kaaappi täynnä 😉 Pitäs vielä keksiä hyvä paikka niille. Spr:llä on muuten puupurnukoita ym aina tosi halvalla. Terkkuja! 🙂 /JohannaK

Leave a Reply

Your email address will not be published.