Irtiottoja

lappi_148.jpg

lappi_063.jpg

lappi_072.jpg

lappi_118.jpg

lappi_056-horz.jpg

lappi_023.jpg

lappi_065.jpg

lappi_078.jpg

Torstai iltana päätettiin extempore lähtee Lappiin. Perjantai aamuna kamat kasaan ja reilut 700km autossa istumista. Meillä molemmilla asuu siellä sukulaisia, joita ei oltu nähty pitkään aikaan. Hieno reissu oli, vaikka kyllä tonne sais enemmän aikaa varata. Meidän reissu ajankohdat on yleensä sijoittunu sinne kevättalveen, joten tää oli mulle eka kerta kesällä. Meen kyllä ehdottomasti toistekin näihin aikoihin ja syksyllä kans. 

At thursday evening we suddenly decided to go to Lapland. Friday morning we packed our bags and drove 700km to north. We both have relatives in there and we haven’t had see them for a long time. It was a great trip, but definitely we should have spent more time there. Usually our trips to Lapland have been placed in winter and this was my first time there in summer. I will go again definitely at same time next year or maybe later at fall.

4 thoughts on “Irtiottoja

 • Reply Tuula-Lii July 18, 2011 at 10:49 am

  Ihania kuvia :). Kenenkäs koira siellä on?

 • Reply Ne-Na July 18, 2011 at 12:06 pm

  Stella kepponenhan se siellä kahlaamassa Inarijärvessä 😀 

 • Reply Vierailija July 18, 2011 at 6:17 pm

  Hei! Kerropas oliko siellä itikoita, tai totta kai oli, mutta minkä verran. Meillä ois suunnitteilla autoreissu, mies haluiaisi pohjoiseen, mutta mulle riittää tällä hetkellä jo Pohjois-Pohjanmaankin verenimijät.

 • Reply Ne-Na July 18, 2011 at 7:25 pm

  Pohjois-Pohjanmaalla on paljo enempi itikoita ku Lapissa 😀 kannattanee siis suosiolla ajaa pohjosemmas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *