Nyt karkas mopo käsistä

vintage_008.jpg

vintage_059-horz.jpg

vintage_028.jpg

vintage_018-horz.jpg

vintage_011.jpg

vintage_040-horz.jpg

vintage_009.jpg

vintage_064-horz.jpg

vintage_050.jpg

Kaikki jotka tuntee mut, tai on lukenut mun blogia kauemmin, tietää että rakastan juhlia. Tarkemmin sanottuna, niiden järjestämistä. On kyse sitten häistä, joulusta, syntymäpäivistä, uudesta vuodesta, tupareista tai mistä vaan.

Sillon ku mun kummityttö synty, lupasin järjestää kaikki sen synttärit, niin kauan kun apu on tervetullutta. Nyt on sitten ekojen synttäreiden aika ja mulla meinaa lähteä mopo käsistä. Kuten lähti näitten kuvienki kans. Suunnitelmia synttäreille on mielettömästi ja rekvisiittaa hankittuna. Uusin ja oikeastaan ensimmäinen väkerrys oli tuo 3-kerroksinen tarjoiluvati. Sen sai helposti, ja halvalla, aikaan kirpparilta ostetuista metallitarjottimista ja vanhoista sorvatuista kynttilänjaloista. Teen vielä toisenkin jossa on vaan yks tarjotin, mutta se on vielä täysin kesken (ei siis edes aloitettukaan). Mää harvemmin söpistelen koristuksien kanssa, mutta koska on pikkutytön synttäreistä kyse, niin tämmönen vintage teema syntyi vähän itestään, enkä sitten laittanut vastaan.

Pitänee näyttää kuvia sitten juhlista, kun päästään niitä viettämään elokuun alussa.

 

Everyone who knows me, or have been reading my blog for some time, knows that I love parties. More specifically, I love arrangeing them. It can be wedding, christmas, birthday, new year, house warming or anything. I just love them.

When my goddaughter was born I promised to arrange all of her birthday parties, as long as my help is welcomed. Now it is time for her first birthday and I think it is getting out of hand. I have lots of ideas on my mind and I have gathered some props also. My newest and actually first project was this 3-layer cakestand. It was easy, and cheap to do. I bought old metal trays and wooden candlesticks from fleamarket and add them together. Usually I’m not big fan of these kind of cute decorations, but because it is little girls birthdayparty I think this kind of vintage theme is ok.

I’ll post the photos from the party after her birthday.

7 thoughts on “Nyt karkas mopo käsistä

 • Reply aniiri1 July 14, 2011 at 8:37 pm

  Aivan mieletön. Et turhaan ole mainittuna tänään tulleessa Avotakassa. Olet innovatiivinen!

 • Reply Selma July 15, 2011 at 1:27 am

  Vitsit, mikä kummitäti! Ihanaa! ja täytynee hankkia avotakka heti!

 • Reply Jenna Kämäräinen July 15, 2011 at 10:06 am

  Mieletöntä, olisitpa sä mun kummitäti!

 • Reply Anna Karhunen July 15, 2011 at 10:35 am

  Ihana kerrosvati-idea! Oon etsinyt sopivaa kissojen ja koirien kanssa, mutta ei ole juolahtanut mieleenikään tehdä sitä itse!

 • Reply Mindeka July 15, 2011 at 10:47 am

  Alatko tekemään niitä tarjoiluvateja sitten meille muillekin, kiitos 🙂

  Ja tiesithän, että minullekin syntyy pian esikoinen, joten vastaava apu olisi täysin tervetullutta myös meille  😀 Kiitos.

 • Reply Vierailija July 15, 2011 at 4:53 pm

  Siis toi tarjoiluvati, wou! En ensin edes huomannut katsoa sitä niin tarkasti, jotta olisin nähnyt sen olevan itse tehty. Nyt kun katsoin, niin täytyy sanoa, että mahtavaa ja persoonallista jälkeä!

 • Reply Helka July 16, 2011 at 1:03 am

  Upea tarjoiluvati! Oot kyllä niin mahottoman taitava käsistäs. Sellasta kysyisin, että kun sähän olet ommellut sun karlstadt sohvaan napit, jos en ihan väärin muista, niin mitä kangasta laitoit nappeihin tai mistä hankit napit? Itselläni kun on tässä ollut jo kohta vuoden hakusessa..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *