Mustaa nahkaa

tyynyn_varjaysta_018.jpg

varjaysta_001.jpg

varjaysta_003.jpg

Tänään käytii ostaan miehekkeen kans mustaa nahanhoitoainetta ja töhösteltiin sitä sohvaan. Ero on kyllä huomattava jo yhden kerroksen jälkeen. Kuluneisimpiin kohtiin täytyy laittaa vielä ainakin toinen kerros, ellei kolmaskin. Täytynee sitten näyttää lopputulos, kunhan saadaan koko sohva käytyä läpi.

Today we bought black leather conditioning cream and spread it to my couch.   The difference is noticeable already after first layer. Spots that are most worn-out need a second layer, or possibly even third. I’ll show you the results when we have processed the whole couch.

8 thoughts on “Mustaa nahkaa

 • Reply Vierailija July 9, 2011 at 9:41 pm

  Minä rakastan juuri tuollaista before-kuvan kauniisti kulunutta vintagenahkaa. Omiini laitan vain vähän väritöntä rasvaa jos nahka tuntuu kuivalta. Näin kaikki kauniit kulumat jäävät näkyviin. Paras asia aidossa nahassa, se vanhenee kauniisti. 🙂

  Ansku

 • Reply Vierailija July 10, 2011 at 7:57 am

  ompas mieletön muutos!

 • Reply Ninnipinni July 10, 2011 at 11:43 am

  Hei, onks tuo sellasta tököttiä et tarttuu myöhemmin sitten vaaleisiin tekstiileihin..? Jos ei, niin mistäköhän moista saa? 🙂

 • Reply Vierailija July 11, 2011 at 9:43 am

  Olis kiva saada ohjeet, että miten sitä levitetään, kauanko annetaan vaikuttaa yms 🙂

 • Reply Jenna Kämäräinen July 11, 2011 at 1:45 pm

  Mahtavaa!

 • Reply Ne-Na July 11, 2011 at 1:55 pm

  Ansku: Mää kans tykkään siitä kuluneestä nahasta, mutta toi oli oikeesti jo niin kulunut, ettei ollut ees kaunis (kuvat vähän vääristää). Tuolla mustalla kuitenkin jäi nyt näkyviin niitä ruttuja ja muista, eli näyttää edelleen kyllä vanhalta. Värittömässä aineessa sanottiin, ettei tummille pinnoilla, koska jättää harmaan kalvon? Jokin toinen rasva ois siis värittömänä toki voinut toimiakin.

  Vierailija: Pienellä vaivalla saa ison muutoksen 🙂

  Ninnipinni: Mun veljen vaimo oli tohon sohvaan kuuluvat tuolit käsitelly samalla aineella ja ei niistä ainakaa tarttunu mitän vaatteisiin. Ite ei tolla sohvalla oo vielä ehitty kovin istuskeleen. Siitä kyllä pyyhitään se ylimääränen aine, joka ei imeydy  pois.Ostin tuon Kärkkäiseltä, eli veikkaisin tuommoisissa suuremmissa tavarataloissa ja huonekaluliikkeissä olevan. Liberonin sivuilta saattais myös löytyä jälleenmyyjät?

  Vierailija: Sormin tai kankaanpalalla levitetään. Sen verran annettiin vaikuttaa, että suurin osa aineesta imeytyi nahkaan. Noin lämpimällä ilmalla siinä ei montaa kymmentä minuuttia menny. Sitten vaan puhtaalla kankaalla pyyhittiin/kiillotettiin pinta. Sitten tarvittaessa voi levitellä useammankin kerran.

  Jenna: Se on hyvä laittaa mies hommiin, ku tuloo hyvää jälkee 😀

 • Reply Titttt July 21, 2011 at 10:19 am

  Voisikohan tota käyttää kenkiin?

 • Reply hennamaari July 24, 2011 at 3:41 am

  Meillä samantyylinen kirpparisohva, jonka nihkeänä puolena tunkkainen haju. Onko kokemusta aiheesta, lähteeköhän haju millään pois? Nahanpuhdistusaine ei ainakaan auttanut… 

  Nahanhoitoaine hyvä vinkki, kiitos siitä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *