Puhtaat valkeat lakanat

lakanat_009.jpg

lakanat_012.jpg

lakanat_008.jpg

Mun arjen luksukseen kuuluu ehdottomasti valkeat lakanat. Kaapista löytyy kyllä muunkin värisiä lakanoita, mutta valkoiset on ne, jossa tulee parhaiten uni. Keskiviikkona Vaasasta lähtiissä vaihdoin puhtaat lakanat sänkyyn, niin aijj etton ihana tänään illalla köllähtää niihin nukkumaan, kun pääsen kotiin. Ihan parasta. Pieni asia, iso ilo.

My own everyday luxury is definitely made of white sheets. I have other colored sheets in my loset as well but still the white ones are the best to catch a dream. I changed my sheets last wednesday when I left Vaasa so it will be so nice to get into my bed tonight when I get home again. The best thing ever. A small thing, big joy.

5 thoughts on “Puhtaat valkeat lakanat

 • Reply Interior Junkie July 3, 2011 at 12:58 pm

  Great pics!

  White bedsheets are my favourite too 🙂

  http://interior-junkie.blogspot.com/

 • Reply Vierailija July 3, 2011 at 10:28 pm

  Mistä löydät valkoisia pussilakanoita?

 • Reply Vierailija July 5, 2011 at 12:24 pm

  helllouu. mistä tuo sänky/sängyn pääty on?

 • Reply Ne-Na July 5, 2011 at 2:03 pm

  Interior Junkie: White sheets are the best.

  vierailija 1: Noi kyseiset on ostettu muistaakseni Ellokselta. Sitten meillä on Finlaysonin lakanat ja oisko NetAnttilasta yhet. Mut noi Elloksen on kyllä tosi laadukkaat hintaansa nähden. Ajattelin sieltä vielä tilata pellavaiset lakanat testiin.

  vierailja 2: Sänky on Iskusta, löytyypi nimellä Avara 🙂

 • Reply Candy Cotton July 5, 2011 at 11:29 pm

  AH! Joo, valkoiset lakanat on parhautta! Sit tykkään myöskin leveistä raidoista, rauhallisissa sävyissä. Esim. vaalean harmaa, beige, valkoinen jne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *