€uron tuoli

kesa2011_024.jpg

kesa2011_022-horz.jpg

kesa2011_036.jpg

kesa2011_043-horz.jpg

kesa2011_026.jpg

Tämä on se €uron tuoli, jonka jätin esittelemättä viimeksi, kun olin niin innoissani arkusta. Tuoli saanee mustaa maalia vähän pintaan sopeutuakseen yhteen muiden tuolien kanssa. Mietin vielä vähän tuota rungon maalaamista, miten käsitellä tuo ruoste? Ja jos sen saa pois, niin jättäisikö rungon maalaamatta. Siinäpä taas mietittävää, onneksi saan syksyyn asti pompotella ajatuksia.

This is the one-euro-chair I didn’t introduce last time because I was so excitied about the trunk. It will get some black paint on it so it will adjust with the other chairs. I was thinking about painting the frame, how to handle the rust? And if I can get it off should I paint it or not. There is something more to think about, luckily I have time to think until the autumn.

 

 

Ja vielä yksi juttu. Koska kaveria täytyy aina auttaa hädässä ja kaikki keinot on sallittuja, niin tämäkin väylä täytyy käyttää hyväksi. Olisiko kellään teillä siellä ruudun toisella puolella tietoa vapaista yksiöistä Rovaniemen keskustasta? Tai pikapuoliin vapautuvista sellaisista. Jos joku tietää jonkun siistin kivan yksiön, niin laittakaa vaikka mulle sähköpostilla tietoja, osoite on likainenparketti.blog@gmail.com. KIITÄN 🙂

9 thoughts on “€uron tuoli

 • Reply Vierailija June 28, 2011 at 9:38 pm

  Mie laitan sun puolesta mun faceen kyselyä, kun on siellä paljon Rovaniemen tuttuja. 🙂

  -Helene-

 • Reply Tei June 28, 2011 at 10:23 pm

  Mullei oo tietoa mistään tietystä, mutta vuokraovi.com:n kautta näyttäisi löytyvän keskustasta pari ihan uutta yksiötä, VVO:lta löytyy yksi ja sitten täältä kannattaa tarkastaa http://www.roivv.fi/vapaat.html

 • Reply Aurora Pöntinen June 28, 2011 at 10:28 pm

  Aaaa ihana tuoli! Meillä on ollut sama “idea” yöpöydästä, sopivan romuista (design)tuolia ei ole vielä vaan löytynyt 🙂 Toiveissa olisi ehkä nuhjuinen Domus… :>

 • Reply Ne-Na June 28, 2011 at 11:08 pm

  Helene: Kiitos kovasti vielä kerran 🙂

  Tei: Netissä kyllä kaikki mahdolliset sivut pitäis olla seurannassa 🙂

  Aurora: Sää oisit sitten varmaan “rakastanu” tätä mun projekti Domusta. Yöpöydäksi siitä varmaan oiskin ollut ilman kunnostusta, tuoliksi ei.  Pitäis tuokin saada vielä joskus tehtyä loppuun.

 • Reply Mimmu June 29, 2011 at 3:17 pm

  Aivan mahtava! Miten jotkut tekeekin tollasia löytöjä…

 • Reply La June 29, 2011 at 9:50 pm

  Ihana, tommosia löytöjä sais kävellä munkin eteen! Mun silmään näyttää viehättävältä tolleenkin, ilman mitään kunnostusta 🙂

 • Reply Ooona July 7, 2011 at 11:32 pm

  EURON!!

 • Reply elinabeth July 17, 2011 at 2:07 pm

  itse muutan myös rovaniemelle nyt syksyllä ja vuokrasin soluhuoneen das.fi kautta. kun suostui ottamaan heinäkuussa asunnon vastaan sai asuntohakemuksen heti käsittelyyn – vaikkakin otin yhteyttä vasta 7.7. Kyseisen nettisivun kautta ei ainakaan ollut yksiöitä tarjolla, mutta en sitten tiedä löytyykö muualta. Mutta tosiaan tuo mun soluhuone on 100m yliopistolta ja maksaa sähkö+netti+vesi mukaanlukien 257e ja kerrostaloon kuuluu kuntosali,lukusali ja tilaussauna 🙂 huoneessa neliöitä on muistaakseni noin 13.

 • Reply lak July 17, 2011 at 2:35 pm

  joskus ruoste saattaa lähteä ihan vain saippuavillalla pesemällä.. esim. patapatalla. ainakaan ei mitään mene pilalle, vaikka kokeilee. ihana tuo kerrosvati uusimmassa postauksessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *