Mökkielämä kutsuu

 

http://www.youtube.com/watch?v=1n9lPiNbBtI

Tämä Soundsin biisi on paras juhannus tunnelman kohottaja (ja muutenkin), ilman sitä ei saa oikeita fiilareita.
Tänään matkaan viettämään juhannusta kavereitten kans mökille. Luvassa syömistä, sivistyneesti juomista ja rentoa oleskelua, siis kaikkea sitä, mitä nyt juhannus yleensä sisältää. Muistakaa ihmiset rentoutua ja käyttää kellukkeita vesistöjen lähellä. Palataan asiaan ensi viikolla.
HYVÄÄ JUHANNUSTA!
 
 
This song from The Sounds is the best way to get into a midsummer-feeling.
Today we are heading to my friends summerhouse for the weekend. There will be eating, civilized drinking and just hanging around involved, which is everything that midsummer should be about. Remember to relax people and also use some floating devices around water. Lets get back in business next week.
HAVE A HAPPY MIDSUMMER!

2 thoughts on “Mökkielämä kutsuu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *