Kiehumispisteessä

et.jpg

penni.jpg

keittio.jpg

002.jpg

Oon saanut vihdoin seinälle tuon kauan sitten ostetun viiksijulisteen. En halunnut sille kehyksiä, niin piti vähän säätää. Kivalta kai se näyttää noinkin, vaikka alunperin tarkoitus oli hankkia housuhengari ripustusta varten.

Meillä on muuten kuuma, siis ihan järjettömän kuuma. Haittapuolia isoissa ikkunoissa on se, että niistä paistaa melkeen koko päivän aurinko sisälle. Meidän parvi on vielä asia erikseen, se on oikeasti ku sauna. Onneksi mun ei siellä tarvitse oleilla, kun se on miehen aluetta. Penni käskikin ottaa siitä mallia ja olla vaan rennosti.

I bought this mustache-poster long time ago and now I finally hanged it on the wall. I didn’t want to frame it, so I had to adjust it little bit. I think it looks nice that way even though my first plan was to get a panthanger for it. 

By the way, our apartment is hot and I mean really really hot. Cons of having big windows is that sun can shine in all day. Our loft is a totally different story, it is like sauna at the moment. I’m so glad that it is my husbands territory so I don’t have to spend time there. Penni told me to do what she does and just relax.

8 thoughts on “Kiehumispisteessä

  • Reply Puti June 16, 2011 at 6:03 pm

    Suosittelen kaihtimia ikkunoihin ja ison tuulettimen hankkimista. Ovat toimineet meillä hyvin.

  • Reply Ne-Na June 16, 2011 at 6:07 pm

    Puti: Meillä kyllä on kaihtimet, mutta en raaskis pitää niitä kiinni. Tuuletinki löytyy, mutta pitäis kai ostaa toinen, vähän tyylikkäämpi 😀

  • Reply JULIA June 17, 2011 at 7:55 am

    Meillä on viileää. Meille voi tulla kylään! 🙂

    -JULIA ( http://projektinakoti.blogspot.com/ )

  • Reply Nättiä on June 17, 2011 at 8:39 am

    OI mä tykkään teidän keittiönkaapeista!

  • Reply Vierailija June 17, 2011 at 9:16 am

    Kiva ripustusidea! Noita henkarerita tulee aina pesulasta ja olen säästänyt niitä. Niissähän voisi pitää tuollaisia julisteita/piirustuksia, joita voisi vaihdella välillä.
    Nyt pisti silmään teidän eteisen tyylikäs kattolamppu. Onko se vanha löytö vai onko näitä myynnissä jossain. Olen etsinyt turhaan sopivaa valaisinta meidän keittiöön ja tuo sopisi meille.

  • Reply Vierailija June 17, 2011 at 1:59 pm

    Oiiiih mä kadehdin sun kaunista kotia!

  • Reply Ne-Na June 17, 2011 at 7:09 pm

    JULIA: Mielellään tultais tuolta kuumuudesta viilentymään 🙂

    Nättiä on: Ne on päällystetyt vanhat kaapit. Ei kovin häävit, mutta tuo vuokralla olo hieman rajoittaa.

    Vierailija: Kattovalaisin on vanha kirpparilöytö. Veikkaisin ton olevan jostai 70-luvulta. Noita joskus näkyy kirppiksillä ja huuto.netissä, joten ei oo täysin mahdotonta löytyy omaksi samalaista.

    Vierailija: Ei kannata kadehtia, ainakaan näin kuumalla. Ei tuolla pysty olemaan Erkkikää 😀

  • Reply Selma June 17, 2011 at 9:05 pm

    Mahtavia kuvia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *