Eteenpäin, sano mummo lumessa

kollaasi.jpg

Hiphei ja tervetuloa! Mielikuvitukselliset matkalaukut on nyt purettu ja muutto Lilyyn tehty.

Lilyn sisustusblogia kirjoittaa siis 25-vuotias sisustusaddikti. Monelle varmasti jo tuttu, mutta uusille kasvoille kerrottakoon vähän taustoja. Asuinpaikkanani on tällä hetkellä Vaasa, jossa asustelen mieheni ja koiramme Pennin kanssa. Asuntomme sijaitsee vanhassa pitsitehtaassa, joka on rakennettu v.1913 ja remontoitu asuinkäyttöön v.2002. Värivammaisena meidän sisustuksesta  löytyy lähinnä vain mustaa ja valkoista, joskin myös hieman harmaata ja puuta on päässyt joukkoon. Suurena intohimona mulla on kirpparit, romut, design ja DIY-jutut, näiden yhdistelmänä syntyy se paras koti.

Innolla odotan miten homma lähtee täällä käyntiin. Blogi pysyy samana, joskin päivitystahti voi hieman jopa kasvaa, joka ei varmaan ketään haittaa? Tulevaisuudessa on tiedossa kaikennäköistä jännää, kuten uuden kodin sisustusta ja ehkä hieman tylsiä opiskelujuttujakin. Kannattaa pysyä langoilla.

 

 
Howdy and welcome! Imagenary luggage has now been unpacked and I have moved in Lily.
 
Writer of this new decorationblog is written my 25 years old decorationaddict. Many of you might be familiar with me already but for the newbies here is some backgrounds. At the moment I live in Vaasa with my husband and our dog Penni. Our apartment is in a old lacefactory which is build in 1913 and renovated for living purposes in 2002. Because I am colordisabled, our apartments colorscheme is mostly black and white, although there is hint of grey and wood involved. My great passions are fleamarkets, junks, design and DIY-staff, best homes are made from those things.

 

I’m excitied to see how this thing is start here. The blog will be the same, there might even be more posts coming. Future holds everything exciting like decorating new home and maybe even some boring studyingstuff. So keep tuned.

10 thoughts on “Eteenpäin, sano mummo lumessa

 • Reply Mimmu June 3, 2011 at 10:42 am

  Jee, oot nyt täällä! Ihan mahtavaa, odotan innolla kaikkea uutta!

 • Reply Kati Toivanen June 3, 2011 at 11:58 am

  Tervetuloa, vielä kerran! Lily iloitsee saapumisestasi.

 • Reply Ne-Na June 3, 2011 at 12:05 pm

  Mimmu, täällä ollaan! Mahtavaa että sinäki löysit perille 🙂

  Kati, Kiitos kiitos! Täälläkin päässä ollaan iloisia ja vielä hieman jännittyneitäkin 🙂

 • Reply Ida June 3, 2011 at 1:02 pm

  Ihan mielettömän kivaa, että sun blogia voi lukea nyt täällä! 🙂

 • Reply Ne-Na June 3, 2011 at 7:11 pm

  Ida, eiksookki 🙂

 • Reply Vierailija June 3, 2011 at 9:24 pm

  salalukija edellisestä blogista jättää kommenttia, eli mukana ollaan;) Naikkareissakin tuttuja ollaan, oon se syksyllä “uusi vaasalainen” suosikkeihin menet:)

 • Reply leenat June 5, 2011 at 4:27 pm

  Hei!
  Ihan säikähdin, kun likaista parkettia avasin ja se hyppäsikin tuiki tuntemattomaan paikkaan! Mutta sinut kun tuntee, tietää, että hyvä ja hieno tästäkin tulee, seuraillaan!

  Oli muuten tutun näköiset jalat siinä rautatiekuvassa…

  Onnea matkaan ystäväiseni!

 • Reply noola June 5, 2011 at 6:53 pm

  haluaisitko tehdä esittelypostauksen pohjanmaan kirppareista?

 • Reply Ne-Na June 5, 2011 at 9:16 pm

  vierailija, hhheeii kiva kun löysit tänne uuteen osotteeseen 🙂 

  leenat, hehee, kyllä kai tiesit että muutto on edessä? Poistin nyt kuitenkin tuon suoran siirron tänne, kun sitten vanhaa blogia ei pysty ollenkaan katsomaan.  Varmasti tämä pysyy ihan samalaisena, kun tuo vanhakin blogi. Osoite muuttu, sisältö pysyy.

  noola, hyvä idea! pistetään korvan taakse ja yritetään löytää aikaa toteuttamiseen.

 • Reply Vierailija June 8, 2011 at 7:12 pm

  Olen ihan mielettömän onnellinen, että löysin vaasalaisen blogin! Olen itse muuttanut tänne muutama kuukausi sitten ja kaupunki ja kesä alkoivat juuri näyttää kivammalta! /Em

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *