200 wattia

kirppu_018.jpg

kirppu_022-horz.jpg

kirppu_026.jpg

kirppu_024.jpg

Kirpparilta löytyi pari vanhaa kaunista lamppua. Lampussa lukee, että 200W, melko hurja. Voi olla että nämä jäävät vain koristeeksi. Oisin kyllä keksinyt niille käyttötarvettakin, mutta en tiedä uskaltaako? 

I found few beautiful bulbs from the fleamarket. It says 200W in them, quite scary. It might be that these ones will only be for decoration. I would have some ideas for their use as well but I’m not sure do I dare.

3 thoughts on “200 wattia

 • Reply Vierailija June 3, 2011 at 11:11 am

  WOW!

 • Reply Kaj June 3, 2011 at 11:55 am

  Saanko kysyä, mistä nuo on? Minä en raaskisi käyttää.

 • Reply Ne-Na June 3, 2011 at 12:02 pm

  Vierailija, noin minkäi ajattelin ku laatikon aukasin ja sisään kurkkasin.

  Kaj, löysin Haapaveden kirpputorilta. Aiempaa käyttötarkoitusta en tiedä, tuskin ovat tarkoitettu ihan normaali valaistus käyttöön. Ei nuita varmaan uskallakkaan käyttää, kun on niin tehokkaita, tai jos tuleekin käytettyä, niin käytön jälkeen koristeeksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *