Landella/ countryside

flea.jpg

flea005.jpg

flea009.jpg

flea001.jpg

flea003.jpg

flea004.jpg

flea007.jpg

flea006.jpg

Sisustuslehtien jutuissa aina käsketään käydä pienten paikkakuntien kirpputoreilla, koska siellä on halvempi hintataso. En mene sitä kieltämään etteikö olisi, mutta näissä jutuissa monesti unohdetaan mainita se toinen puoli, että se aarteiden tarjonta on huomattavan vähäistä verraten isojen kaupunkien kirppiksiin. Joskus toki löytyy jotain halvalla, tosin kyllä täälläkin jo osataan hinnoitella design kalusteet ja “design kalusteet”.

 
Tänään käytiin Pinjan kans kiertään tän kylän ainut kirppari, joka on muuten yllättävän hyvä. Kuvia napsin niistä jutuista mitkä olis voinu laittaa ostoskoriin ja mun mukana kotiin, mutta ei kuitenkaan. Nuo pannulaput jäi vähän himottamaan, harvoin oon nähny noin kauniita virkattuja. Joudun ehkä äitille vinkkaan, että ottaa koukun sievään kätöseensä. Kivoja tuoleja sieltä ois löytynyt taas vaikka millä mitalla ja tuo Aallon tuoli jäi vielä vähän takaraivoon jyskyttämään. Toivon että se on ens kerralla myyty, jottei mun tarvi tuoda sitä kotiin. Vanhaa mintunvihreää ompelukonetta olen haaveillut jo kauemman aikaa, mutta en vaan ole raaskinut ostaa. Syötövön ihana ja toimiva se kyllä olisi. Jos teitä ihmetyttää että mikä on tuo mööpeli ompelukoneen viereisessä kuvassa, niin voin kertoa että se on vanha parturin hiustenkuivain. Sekin ihan ylisöpö, mutta varustettu 100€ hintalapulla. Tosin siitähän voisi tehdä vaikka valaisimen, silti se olisi turhan kallis.

No mut landella on kyllä kivaa, en voi kieltää.

 
 
Interior magazines always tell you to go and visit fleamarkets on smaller cities because of their lower price level. I’m not saying it isn’t true but many times those articles don’t mention the other side: there is not that many treasures to be found in smaller places compared to bigger cities. Of course sometimes you can find something cheap although they know how to put prices on design furniture and “design furniture” here as well.

Today Pinja and I had a little round at the only fleamarket of this town. I took pictures about the things I would’ve wanted to buy and take home with me. I am still craving for those kettleholders, I rarely see knitted ones that are so beautiful. I might have to give a hint to my mom so she takes the crochet hook on her pretty hand. There were so many nice chairs once again and that Aalto-chair is sticking on my head. I hope it will be sold next time I visit there so I don’t have to take it home with me. I have been dreaming of mintgreen sewingmachine for some time now but still I haven’t bought it. It is so delicious and it even works. If you are wondering what that strange thing next to the sewing machine is, I can tell you that it old barbershop hairdryer. It is so cute as well but comes with a price tag saying 100 €. I could make a lamp of it but still I think it is little bit too expensive.

But anyway, I can’t deny that I love it here on the countryside

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *