Kolmen kopla/ bunch of three

jakkarat.jpg

Suunnittelu jatkuu ja nyt ois hakusessa jakkara. Mielellään musta ja puuta. Kolmen joukkoon on kiirinyt Pirkka, Baby Rocket ja Dalfred. Dalfred ois kukkarolle sopivin, mutta sen korkeus vähän mietityttää, tai lähinnä se että voisko siitä jalkoja vähän pätkästä. Pirkan vois toki jostai löytää vanhan suht edullisen ja Baby Rocketista sais sitten pulittaa vajaa 200€. No mietitään mietitään, vielä on aikaa. Onko teillä suosikkia? Vinkkejä otetaan vastaan.

 
Planning continues and now I’m looking for a stool. I would like it to be black and wooden. Top three at the moment is Pirkka, Baby Rocket ans Dalfred. Dalfred would be most suitable for my vallet but the height of it makes me doubt or most of all it makes me think if I could cut its legs little bit shorter. I could find old and affordable Pirkka from somewhere, for Baby Rocket I would have to pay almost 200 €. Wel, lets see, I still have time.

2 thoughts on “Kolmen kopla/ bunch of three

  • Reply Hertta June 3, 2011 at 3:16 pm

    Heipparallaa ja tervetuloa 🙂 Ihania kotikuvia, olen het fani 🙂

  • Reply Ne-Na June 3, 2011 at 7:13 pm

    Hertta, kiitos tervetulotoivotuksista. Minäki kävin jo teidän uuden kodin kuvaa ihailemassa ja vanhakin oli kovin kaunis 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *